serterapi.se

Terapi
Utbildningar
Föreläsningar
Kurser

Lucka 12. "Lisa" en julängel

Lucka 12 - 12 december
I dag vill vi glatt presentera vår andra vinnare i vår änglatävling. Vinnaren av vårt andra gåvopaket heter ”LISA” och kan från och med nu kalla sig ”SER-akademins julängel”. Stort tack till dig för allt du gör för att göra världen lite ljusare och bättre att leva i. Det du gjort för en annan människa är så fint, empatiskt, modigt, osjälviskt och verkligen änglalikt. Därför är du Akademin för SER-terapis julängel 2020 och din nominering har lämnat ett avtryck i våra hjärtan för all framtid. Vi vill tacka dig för att du är du. Fortsätt att göra gott för andra och sprid värme och omtanke, men glöm inte bort dig själv på vägen. Du är viktig och behövs verkligen i vår värld.

Denna fina berättelse om vad du gjort gick rakt in i våra hjärtan det var därför vi valde dig.

Motivering till varför ”Lisa” skulle vinna:
”När jag såg och läste detta inlägg delat av ”Lisa” kände jag att hon om någon inte förstår att det är hon som är en ängel.

Jag vill nominera henne för att hon har sånt stort hjärta och är en sådan fantastisk människa jag aldrig kommer kunna tacka nog. Hon öppnade upp sitt hem för mig och mitt barn när vi var på flykt från en hotfull situation. All kärlek och värme hon ger och som vi fick som första positivt minne med oss. Att få samtala med henne få mat och husrum men framför allt så mycket värme och kärlek som om vi vore en del av familjen. Jag kan inte beskriva tillräckligt med ord hur mycket det betyder för oss. Hon om någon är en riktig ängel på riktigt. För oss betyder hon allt, hon fick mig att våga tro igen, på allt det som en gång inte fanns, på en värld där allt kan bli bättre och vi kan få börja leva igen. Hon är en riktig ängel ❤”
Mvh "hon som bott där"

Pga att personen lever under skyddad identitet, har vi gjort både ”ängeln Lisa” och ”hon som bott där” anonyma.
Till alla andra vardagsänglar därute, fortsätt göra ert fina ”arbete”

Tillbaka
Pusha