serterapi.se

Terapi
Utbildningar
Föreläsningar
Kurser

Lucka 19. Maria en julängel

Lucka 19 - 19 december
I dag vill vi glatt presentera vår tredje vinnare i vår änglatävling. Vinnaren av vårt tredje gåvopaket heter MARIA och kan från och med nu kalla sig ”SER-akademins julängel”. Stort tack till dig för allt du gör för att göra världen lite ljusare och bättre att leva i. Det du gjort för en annan människa är så fint, empatiskt, modigt, osjälviskt och verkligen änglalikt. Därför är du Akademin för SER-terapis julängel 2020 och din nominering har lämnat ett avtryck i våra hjärtan för all framtid. Vi vill tacka dig för att du är du. Fortsätt att göra gott för andra och sprid värme och omtanke, men glöm inte bort dig själv på vägen. Du är viktig och behövs verkligen i vår värld. Denna fina berättelse om vad du gjort gick rakt in i våra hjärtan det var därför vi valde Maria.

Motivering till varför Maria skulle vinna

Det finns en livs levande ängel som jag vill nominera.
Hon är också mamma, hustru, farmor och en bästa vän.
När jag förlorade min familj i Tsunamikatastrofen tog hon sig an mig som om jag vore hennes eget barn.
Hon hjälpte polisen att hitta fingeravtryck i mitt hus som behövdes för DNA.
Hon skjutsade mig, lagade mat, lät mig sova hos henne.
Jag blev välkomnad av hela hennes familj.
Hon lärde mig köra bil.
Tvingade mig att ta körkort
Har torkat mina tårar, lyssnat i timmar.
Hon får mig att skratta och uppskatta att jag lever.
Hon är rolig, har fantastisk självironi och ställer alltid upp för andra.
Hon kan vara sur och trött och ha svarta vingar också.
Tur det, annars skulle jag inte tro att hon är verklig....att hon finns.
På riktigt, du vet?!
Hon heter Maria Ytterberg den här ängeln.
Hon vet inte att jag skriver.
Det skulle vara så fint att få ge henne en gåva.
Det är omöjligt att tacka henne tillräckligt och aldrig vill hon ha något för egen del.
Min gåva till hennes är ju mitt liv.
Utan Maria...vet jag ärligt talat inte om jag hade funnits idag.
Min son hade kanske inte heller funnits.
Hon har även tagit på sig rollen som ” låtsas-mormor” för honom.
Ja, vi älskar henne.
Så är det.
Mvh Sara

Till alla andra vardagsänglar därute, fortsätt göra ert fina ”arbete”

Tillbaka
Pusha