serterapi.se

Terapi
Utbildningar
Föreläsningar
Kurser

Vår andra julängel

Under oktober/november månad så hade vi en efterlysning på våra sociala medier efter änglar som lever mitt ibland oss och gör gott för andra. Man kunde skriva till oss och nominera en ängel, en ängel som förtjänat att lyftas fram för att få lite extra uppskattning. Vi har fått många fina nomineringar vilket gör oss varma i hjärtat, att se så mycket godhet som finns i vårt samhälle gör oss hoppfulla och väldigt glada.

Den andra julängeln som vi valt att lyfta fram är Beatrice som nominerades av Camilla med motiveringen:
”Vi har känt varandra ca 6 år och hon har alltid varit omtänksam och go.
I somras blev min bror, som jag är väldigt nära, akut sjuk och hamnade på NIVA-avdelning i Linköping. Han hade bla fått en elak bakterie och hjärnhinneinflammation och lite annat. Han var riktigt sjuk och medvetslös.
Jag har ca två timmar med bil enkel resa till Linköping, så en rätt så lång resa tur och retur när jag var helt ur balans efter det som hänt brorsan. Min vän Beatrice släppte allt vad hon hade och körde mig till Linköping flera ggr under en månads tid, tror det var sex ggr. Ska tillägga att hon har man och barn. Hon har ställt upp och lyssnat, och tröstat mig. Ringt och sms:at flera gånger/dag bara för att höra hur jag mådde. Hon kastade sig flera gånger i bilen för att åka hem till mig när hon hörde att jag var helt förstörd. Varit med vid läkarsamtal och antecknat. Verkligen tagit sin tid till mig.
Tyvärr slutade det med att min bror somnade in. Beatrice stod vid sidan hela tiden och stöttade mig. Hon kände inte ens min bror.
Dagen innan vi hade begravning så var hon på kyrkogården och tände ljus där han skulle få sin viloplats, hon tyckte att det skulle va ljust när vi kom dit dagen efter. Hon tänkte även ett ljus på mina föräldrars grav.
Detta var så himla fint gjort alltihopa som hon gjorde för mig, jag vet inte ens hur jag ska tacka henne. Hon är min ängel, alldeles underbar människa.”

Du fina ängel som gör så gott där du befinner dig i livet, tack för allt du gör för dina medmänniskor, tack för att du är du. Du är så värdefull och gör skillnad, och vi tackar dig med att skicka ett litet gåvopaket till dig. Och tack till dig Camilla för att vi fick ta del av er historia och ”lära känna” denna ängel genom dig. Även du kommer att få en liten gåva av oss med motiveringen det krävs en ängel för att se en ängel!

Tillbaka
Pusha