serterapi.se

Terapi
Utbildningar
Föreläsningar
Kurser

Julkalendern 2020

dec
16

Alla våra kurser och utbildningar är upplevelsebaserade. Det innebär att du på plats hos oss får erfarenheter med dig som du kan ta ut i livet där du är. Att uppleva och att göra ger hållbara insikter. Och det gör oss varma i hjärtat av att kunna ger er alla som kommer hit just erfarenheter och hållbarhet.
Och idag presenterar vi stolt våra utbildningar och kurser för er som är intresserade. Vi har följande utbud att erbjuda:
- Regressionsutbildningen, 1 år
- Samtals (SER) utbildningen, 1½ år (förkunskaper: regressionsutbildningen)
- Par & Relationsutbildningen ½ år (förkunskaper krävs)
- Existentiell psykologi, 2 dagars kurs
- Anknytning & Iscensättningar, 2 dagars kurs
- Tarotkurs, 2 dagars kurs
- Drömkurs, 1 dags kurs
Är du nyfiken på våra kurser och utbildningar och känner att du vill ha mer information? Välkommen att beställa vårt informationspaket!
Sänd ett mail till oss så mailar vi dig tillbaka Märk ditt mail med ”INFOPAKET”.
Du kan också läsa mer om kurserna i vår kalender

dec
27

Värdecheck Energi Flödes Andning. Pröva EFB gratis - värde 250 kr laddas ned här...

Värdecheck Regressionsterapi. värde ½ priset laddas ned här... Gäller hos SER-terapeuter på flera orter. Gäller under perioden 15 januari - 15 februari 2021

Värdecheck Samtalsterapi. värde en gratis terapisession laddas ned här... Gäller hos SER-terapeuter på flera orter. Gäller i februari 2021

Värdecheck våra 1-2 dagars kurser värde 20 % avdrag laddas ned här... Läs mer om vårt kursutbud här..

Värdecheck på utbildningens anmälningsavgift Värde 2000 kr på anmälningsavgiften laddas ned här... Gäller både de som börjar Regressionsutbildningen och Samtalsutbildningen våren 2021

dec
24

Julens nyckel - Text av Annelie Thelin

Syftet med denna text är att ge hopp och kraft till dig som på något sätt vill göra en förändring i livet. Det går att bryta mönster och skapa den förändring du vill ha i ditt liv. Och det är bara DU som kan göra det.

Låt inte ditt förflutna styra dig, tro inte att du är hjälplös. På något sätt så går det. På Akademin för SER-terapi så har vi den stora äran att få ta del av många människors livsvägar och öden. Vi följer människors processer och ser fantastiska resultat av förändring i deras liv. De har alla en sak gemensamt, viljan att bryta mönster.

Med dessa ord önskar vi alla på SER-akademin dig en riktigt god jul och ett gott nytt år.
Annelie, Anki. Marion, Bertil, Cecilia och Mia.

Här kan du läsa om Julens Nyckel skriven av Annelie Thelin.

Här kan Du kan du lyssna på en text skriven och uppläst av Annelie Thelin.

dec
23

Lucka 23 - 23 december
Dan före dopparedan och näst sista dagen i vår julkalender. Det har varit så roligt att få ge er en glimt av vår verksamhet och presentera oss för er. Hoppas verkligen att ni fått insikter och upplevelser och att ni använder er av de värdecheckar vi delat ut. Nu är den här kalendern nästan förbi men ett nytt år lurar runt hörnet och vi skulle vilja bjuda på en sista ljudfil till er som följer oss. Men vi kommer endast dela den genom vårt nyhetsbrev. Så idag är sista chansen att signa upp er för våra nyhetsbrev för att ta del av ljudfilen: Nyårsresan. eller sänd oss ett mail om du vill ha denna resa/ljudfil. Märk mailet med NYÅRSRESA så kommer ljudfilen till dig dagarna kring årsskiftet.

dec
22

Lucka 22 - 22 december
Att vara hemlös i Sverige 2020. När orden inte räcker till då agerar vi istället och skänker en slant till Hemlösas hus i Helsingborg. Du kan göra skillnad du med, hitta en organisation i din stad som stöder hemlösa.

dec
21

Lucka 21 - 21 december
Erbjudandet gäller endast mail som inkommer med dagens datum – din värdecheck mailas till dig vecka 1-2, 2021. SER-terapeutens verktyg har vi presenterat under denna månad, idag vill vi presentera ännu ett. Regressionen!

Regression är ett väldigt effektfullt sätt att nå vårt omedvetna, våra obearbetade känslor, våra symboler mm. Under en djup, djup avslappning uppenbarar sig vårt inre bildspråk som berättar för oss vad vi behöver just nu. Regression är ett stort ämne att presentera därför har vi gjort ett inlägg i vår flik aktuellt på vår hemsida idag. Här kan ni gå in och läsa om regressionsterapi.

Och idag vill vi även ge er en unik möjlighet att boka en regression hos oss till ½ priset. Sänd oss ett mail och märk det med ”värdefulla inre bilder” och få din värdecheck. Det här erbjudandet görs tillsammans med SER-terapeuter runt om i Sverige. Gå in och hitta en terapeut nära dig. (OBS! Gäller endast hos de ser-terapeuter som finns på vår hemsida)

Gäller på följande orter
Bergeforsen
Broby
Enköping
Göteborg
Helsingborg
Höör
Kalmar
Karlstad
Kungälv
Lund
Malmö
Motala
Norrköping
Ramlösa
Partille
Stenugnsund
Stockholm
Sundsvall
Varberg
Åstorp
Åkersberga
Öland

dec
20

Lucka 20 - 20 december
Varsågod! En ljudfil innehållande en inre terapeutisk resa till dig. I den här resan möter du ditt inre barn. Möten med sig själv är alltid spännande, hoppas du får en fin, insiktsfull lyssning.

dec
19

Lucka 19 - 19 december
I dag vill vi glatt presentera vår tredje vinnare i vår änglatävling. Vinnaren av vårt tredje gåvopaket heter MARIA och kan från och med nu kalla sig ”SER-akademins julängel”. Stort tack till dig för allt du gör för att göra världen lite ljusare och bättre att leva i. Det du gjort för en annan människa är så fint, empatiskt, modigt, osjälviskt och verkligen änglalikt. Därför är du Akademin för SER-terapis julängel 2020 och din nominering har lämnat ett avtryck i våra hjärtan för all framtid. Vi vill tacka dig för att du är du. Fortsätt att göra gott för andra och sprid värme och omtanke, men glöm inte bort dig själv på vägen. Du är viktig och behövs verkligen i vår värld. Denna fina berättelse om vad du gjort gick rakt in i våra hjärtan det var därför vi valde Maria.

Motivering till varför Maria skulle vinna

Det finns en livs levande ängel som jag vill nominera.
Hon är också mamma, hustru, farmor och en bästa vän.
När jag förlorade min familj i Tsunamikatastrofen tog hon sig an mig som om jag vore hennes eget barn.
Hon hjälpte polisen att hitta fingeravtryck i mitt hus som behövdes för DNA.
Hon skjutsade mig, lagade mat, lät mig sova hos henne.
Jag blev välkomnad av hela hennes familj.
Hon lärde mig köra bil.
Tvingade mig att ta körkort
Har torkat mina tårar, lyssnat i timmar.
Hon får mig att skratta och uppskatta att jag lever.
Hon är rolig, har fantastisk självironi och ställer alltid upp för andra.
Hon kan vara sur och trött och ha svarta vingar också.
Tur det, annars skulle jag inte tro att hon är verklig....att hon finns.
På riktigt, du vet?!
Hon heter Maria Ytterberg den här ängeln.
Hon vet inte att jag skriver.
Det skulle vara så fint att få ge henne en gåva.
Det är omöjligt att tacka henne tillräckligt och aldrig vill hon ha något för egen del.
Min gåva till hennes är ju mitt liv.
Utan Maria...vet jag ärligt talat inte om jag hade funnits idag.
Min son hade kanske inte heller funnits.
Hon har även tagit på sig rollen som ” låtsas-mormor” för honom.
Ja, vi älskar henne.
Så är det.
Mvh Sara

Till alla andra vardagsänglar därute, fortsätt göra ert fina ”arbete”

dec
18

Lucka 18 - 18 december
Familjefridsjouren i Höganäs ligger oss väldigt varmt om hjärtat. De gör ett fantastiskt jobb och gör en oerhörd skillnad i människors liv. Många kvinnor fasar för julen då de ska vara lediga och hemma med sin förövare längre än vanligt. Kanske är det även så att julsnapsen gör att våldet i nära relation trappas upp. Då finns Cecilia Nilsson och hennes medarbetare där för de som behöver. Detta vill vi stötta och skänker idag en slant som vi hoppas och tror kan vara till hjälp.
Om du har möjlighet, så stötta en kvinnojour du med, här har DU möjlighet att göra skillnad.
Cecilia undervisar hos oss i vår Par och Relationsterapeututbildning. Är du intresserad av att bli Par och Relationsterapeut och hjälpa människor i deras relationer? Sänd oss ett mail så skickar vi information till dig vecka 1-2, 2021.

dec
17

Lucka 17 - 17 december
Erbjudandet gäller endast mail som inkommer med dagens datum – din värdecheck mailas till dig vecka 1-2, 2021
Livet börjar och slutar med ett andetag. Vi vet nog alla att våra andetag är viktiga. Men hur vi andas, hur påverkar det oss i våra liv? I dag presenterar vi Energy Flow Breathing, Energi Flödes Andning, EFB för er. EFB är ett viktigt verktyg inom vår terapiform. Det är en kraftfull andningsmetod som egentligen inte går att beskrivas med ord, det enda sättet att förstå effekten av den är att prova. Därför ger vi er idag den unika möjligheten att få prova en EFB i grupp helt gratis. Den 4 februari 2021 är du välkommen till oss kl 12-14. Sänd oss ett mail, märk det med ”värdefullt verktyg” och få din värdecheck för detta event. När du fått din värdecheck så krävs en föranmälan samt en bekräftelse från oss att du har en plats. OBS! Begränsat antal platser.

Varmt välkommen till en EFB upplevelse!