serterapi.se

Terapi
Utbildningar
Föreläsningar
Kurser

Kurser

okt
17

I den här regressionen är målet att ta oss till en plats i vår fysiska kropp som behöver uppmärksammas eller ses på något sätt. Kroppen bär på en otrolig visdom och här får du chansen att nå den och möta den.

Varmt välkomna på gruppregression på Akademin för SER-terapi!
Begränsat antal platser – Först till kvarn (Föranmälan krävs)
Gruppregression Fysiska resan
Tid och datum:17 oktober kl 17,30
Kostnad:300 kr
Plats: Dunkärrsgatan 2, Ramlösa/Helsingborg.
Gruppledare: Annelie Thelin

I en djup avslappning/hypnos så möter du ditt omedvetna och ditt inre bildspråk. Att se och uppleva inre bilder är kraftfullt och helande samt ger insikter om var du är i ditt liv just nu.
I den här regressionen är målet att ta oss till en plats i vår fysiska kropp som behöver uppmärksammas eller ses på något sätt. Platsen du besöker i kroppen kommer ge dig budskap och insikter om ex vad du behöver, vad du känner eller vad som hindrar dig på din väg i livet. Kroppen bär på en otrolig visdom och här får du chansen att nå den och möta den.

Kontakt eller Anmälan görs på mailen eller ring 042-213600.

okt
11

Lär dig Tarotkortens betydelse

Två dagars kurs 21-22 oktober 2022
Kursen finns både som distanskurs och på plats.
Symboler och berättelser från livets med och motgångar gör korten levande. En spännande och självutvecklande kurs med mycket igenkännanden från sitt liv
Du lär dig förstå tarotkort utifrån ett psykologiskt, transpersonellt och självutvecklande perspektiv, Den grekiska mytologins gestalter symboliserar olika skeenden i livet. Berättelser gör att du lättare minns vad de olika korten står för. Du lär dig stora, lilla Arkanan och olika läggningar, dvs hur du kan använda dem. Läggningar som täcker in olika områden i livet. Anmälan och information.

jul
08

Idag går vi på semester och därmed blir kontakt med oss begränsad. Vi kommer att kolla av vår mailkorg vid ett par tillfälle per vecka under perioden 11 juli tom 9 augusti. Vi kommer även lyssna av telefonsvararen och återkoppla till de som lämnar meddelande.
Vi är åter på plats den 9 augusti.
Mailen du når oss på är info@serterapi.se. Telefonsvarare: 042 – 213600.
Ansökningar: Du som är intresserad av att gå höstens utbildningar kan ansöka till dem, trots semesterstängt, så länge det finns platser kvar i grupperna. Däremot, eftersom det är semestertider kan det dröja några dagar längre än vanligt innan du får bekräftelse från oss.
När vi kommer tillbaka sätter kurser igång
Tarotkurs 13-14 augusti 2022
Existentiell kurs 18-19 augusti 2022
Prova Energi Flow Breathing 29 augusti

mar
09

Gruppregression Tidigare liv/Symboliska liv!
Tid och datum: 18 mars kl 14,00-16.00
Kostnad: 250 kr
Plats: Dunkärrsgatan 2, Ramlösa/Helsingborg.
Gruppledare: Annelie Thelin

I en djup avslappning/hypnos så möter du ditt omedvetna och ditt inre bildspråk. Att se och uppleva inre bilder är kraftfullt och helande samt ger insikter om var du är i ditt liv just nu.
Just denna regression tar oss till ett tidigare liv eller ett symboliskt liv. Man behöver inte ha en tro på tidigare liv för att deltaga i denna regression, det kommer bli en upplevelse ändå, och ditt omedvetna kommer att ge dig de inre bilder som du behöver se för att förstå var du är just nu.
Välkommen med din föranmälan till detta event. Först till kvarn gäller då det är begränsat antal platser. När du fått en plats bekräftar vi detta och du får betalningsinformation från oss. Betalning skall ske innan eventet och vid återbud senare än en vecka innan betalas inte avgiften tillbaka.
Kontakt sker via mail eller per telefon 042-213600.

feb
02

Tarotkursen den 23-24 april är fullbokad, vill du sätta upp dig på kölista om någon hoppar av går det bra. Hör av dig
Jag har en Tarotkurs i sommar också den 13-14 augusti 2022. varmt välkomna Anki mer info om kurserna...

jun
18

Tarotkurs Vi träffas en helg , den 7-8 augusti 2020 Kl 9-15.
Nu kör vi på Zoom och på plats samtidigt så du kan välja på antingen att komma till oss i Ramlösa och gå kursen eller ta den på på Zoom/distans
Symboler och berättelser från livets med och motgångar gör korten levande. 
Läggningar som täcker in olika områden i livet. En spännande och självutvecklande kurs med mycket igenkännanden från sitt liv
VÄLKOMNA
mer information om kursen

feb
01

Nu kör vi på Zoom och på plats samtidigt så du kan välja på antingen att komma till oss i Ramlösa och gå kursen eller ta den på på Zoom/distans .
Du lär dig förstå tarotkort utifrån ett psykologiskt, transpersonellt och självutvecklande perspektiv, Den grekiska mytologins gestalter symboliserar olika skeenden i livet. Berättelser gör att du lättare minns vad de olika korten står för. Du lär dig stora, lilla Arkanan och olika läggningar, dvs hur du kan använda dem. Vi träffas en helg, den 27 - 28 februari 2021 Kl 9-15.

dec
27

Värdecheck Energi Flödes Andning. Pröva EFB gratis - värde 250 kr laddas ned här...

Värdecheck Regressionsterapi. värde ½ priset laddas ned här... Gäller hos SER-terapeuter på flera orter. Gäller under perioden 15 januari - 15 februari 2021

Värdecheck Samtalsterapi. värde en gratis terapisession laddas ned här... Gäller hos SER-terapeuter på flera orter. Gäller i februari 2021

Värdecheck våra 1-2 dagars kurser värde 20 % avdrag laddas ned här... Läs mer om vårt kursutbud här..

Värdecheck på utbildningens anmälningsavgift Värde 2000 kr på anmälningsavgiften laddas ned här... Gäller både de som börjar Regressionsutbildningen och Samtalsutbildningen våren 2021

dec
17

Lucka 17 - 17 december
Erbjudandet gäller endast mail som inkommer med dagens datum – din värdecheck mailas till dig vecka 1-2, 2021
Livet börjar och slutar med ett andetag. Vi vet nog alla att våra andetag är viktiga. Men hur vi andas, hur påverkar det oss i våra liv? I dag presenterar vi Energy Flow Breathing, Energi Flödes Andning, EFB för er. EFB är ett viktigt verktyg inom vår terapiform. Det är en kraftfull andningsmetod som egentligen inte går att beskrivas med ord, det enda sättet att förstå effekten av den är att prova. Därför ger vi er idag den unika möjligheten att få prova en EFB i grupp helt gratis. Den 4 februari 2021 är du välkommen till oss kl 12-14. Sänd oss ett mail, märk det med ”värdefullt verktyg” och få din värdecheck för detta event. När du fått din värdecheck så krävs en föranmälan samt en bekräftelse från oss att du har en plats. OBS! Begränsat antal platser.

Varmt välkommen till en EFB upplevelse!

dec
15

Lucka 15 - 15 december
Detta är ett erbjudande som du bara kan ta del av idag.
Har du sett att vi har 1-2 dagars kurser på Akademin för serterapi? Om inte så skicka ett mail till oss och märk det med ”värdefulla dagar”. Då skickar vi ett mail till dig med information om vårens kurser samt en värdecheck på 20% som du kan använda när du anmäler dig till någon av våra 1 – 2 dagarskurser. Erbjudandet med att få värdecheck 20% gäller endast de mail som inkommer idag 15 dec.
I vår kalender kan du se alla datum för vårens kurser och här kan du läsa mer om kurserna.