serterapi.se

Terapi
Utbildningar
Föreläsningar
Kurser

Personal & Lokaler

dec
16

VÄLKOMMEN PÅ INFORMATIONSTRÄFF DEN 8 JANUARI
Har du frågor eller funderingar kring vår terapiform, våra utbildningar och kurser? Vill du komma och möta utbildningsansvarig Anki Persson och ställa dessa frågor och bolla dina funderingar med henne? Är du intresserad av att se våra lokaler och hur vi har det?
Då är detta ett ypperligt tillfälle för dig att komma på vår informationsträff den 8 januari 2022 kl 10.00. På denna träff får du all information du behöver för att veta om detta är rätt utbildning eller terapi för dig.
Ingen föranmälan krävs.
Varmt välkommen till Akademin för SER-terapi, Dunkärrsgatan 2 Ramlösa/Helsingborg.

dec
21

Strålande stjärnan

Ni alla kan lysa precis som jag
och göra den mörkaste natten till dag.
En hjälpsam hand och ett vänligt ord,
för många blir värme och ljus på vår jord.

okt
13

Vi önskar alla nya deltagare i Regressionsgrupperna välkomna in i utbildningen. Nya öden, nya förändringar, nya insikter. Spännande att lära känna er och få höra era livshistorier. Varmt välkomna.

mar
10

Första året så övar grupperna på terapeutrollen genom att man gör regressionsterapi på varandra. Man övar på närvaro, låta klienten finnas med sina känslor, på tekniken i regression, djupavslappning, att följa sin klient och dess upplevelser. Man får också vara klienten och uppleva många olika scenarion, en djupare bearbetning av känslor och förståelse av sina egna psykologiska mönster. Allt sker i en trygg miljö med genomgång och handledning av läraren.

jan
12

Ett nytt år och en ny termin. De pågående grupperna startar denna vecka. Ny kursstart är den 18 och 25 februari. Välkomna

Just nu finns det en tjänst ledig hos oss. Den är anpassad efter en person med trygghetsanställning eller liknande. Du måste vara så pass frisk i din kropp så du klarar av städning, kunna åka och handla, datorvana (programmen lär du dig här) och ha körkort. Hör av dig till oss på 042-213600.

dec
18

Vi har julledigt till den 11 januari, men kollar av telefonsvararen och mailen under ledigheten. Vi önskar er en God Jul och Gott Nytt År.

sep
08

Den 10 september och den 24 september startar SER terapeut utbildningarna. Välkomna alla nya deltagare.

aug
03

Nu är vi alla tillbaka igen efter semestertiderna. Du når oss bäst på vardagar 8-13.30.

jul
03

Nu går vi på semester. Vi lyssnar av telefonsvarare och svarar på mailen en gång i veckan under våra semestertider. Vi är tillbaka den 3 augusti. Varma hälsningar från Anki, Annelie, Tina och Tytte

Besök vår kalender
I vår kalender ser du vad som händer på Akademin efter sommar ledigheten.

jun
15

Vi har uppehåll i utbildningen och kursverksamheten mellan 15 juni till 20 augusti. Administrationen och terapeuter arbetar fulltid fram till 6 juli. Under semestertiden den 6 juli till 2 augusti, lyssnar vi av telefonsvararen, svarar på mail och tar emot klienter (hör med respektive terapeut). Från och med den 3 augusti är vi alla på plats igen.