serterapi.se

Terapi
Utbildningar
Föreläsningar
Kurser

Lär dig Tarotkortens betydelse

Tarotkurs utifrån ett psykologiskt perspektiv. Läs mer...

Inga grundkunskaper krävs. Symboler och berättelser från livets med och motgångar gör korten levande.  En spännande och självutvecklande kurs med mycket igenkännanden från sitt liv

Du lär dig förstå tarotkort utifrån ett psykologiskt, transpersonellt och självutvecklande perspektiv, Den grekiska mytologins gestalter symboliserar olika skeenden i livet. Berättelser gör att du lättare minns vad de olika korten står för.
Du lär dig stora, lilla Arkanan och olika läggningar, dvs hur du kan använda dem.

Röster från kursdeltagarna:
"Anki lär ut på ett enkelt, strukturerat och pedagogiskt sätt."
"Berättelserna från den grekiska mytologin binds samman med korten, det gör att allt sätts i ett sammanhang och man kommer lättare ihåg dem."
"Jag har gått andra tarotkurser, men efter denna var det som de sista pusselbitarna föll på plats, eftersom korten lärdes ut på ett så konkret sätt med massa bra verklighetsbaserade exempel."

Nu kör vi på Zoom och på plats samtidigt så du kan välja på antingen att komma till oss i Ramlösa och gå kursen eller ta den på på Zoom/distans (Du måste bestämma dig innan vilken du väljer. Instruktioner kommer innan kursen gällande Zoom.) Vi rekommenderar att du kommer om du kan,

Vi träffas en helg , den 4-5 mars 2023 Kl 9.00-16.00.

Har du redan en tarotlek så ta med den, köp annars ingen ny innan kursen. Vi har många olika lekar ni kommer kunna låna här.
Diplom för genomförd kurs och kurskompendium ingår.

Pris: 1 700 kr (inklusive moms)
Kursledare: SER terapeut Anki Persson
Inga grundkunskaper krävs.
Anmälan görs på mailen eller ring 042-213600,
Avbokning ska ske minst en vecka innan kursstart, annars debiteras full kursavgift

på Dunkärrsgatan 2 i Ramlösa och på Zoom
2023-03-04