serterapi.se

Terapi
Utbildningar
Föreläsningar
Kurser

Kurs i Anknytningsteori och relationer

Två dagars kurs med föreläsning, diskussion och egen upplevelse.

Nu kör vi på Zoom och på plats samtidigt så du kan välja på antingen att komma till oss i Ramlösa och gå kursen eller ta den på på Zoom/distans (Du måste bestämma dig innan vilken du väljer. Instruktioner kommer innan kursen gällande Zoom.) Vi rekommenderar att du kommer om du kan,

i kursen lär man sig förstå sig själv genom Anknytningsteorin och Iscensättningsperspektivet
För dig som vill förstå dig själv, din egen bakgrund, förstå relationer och relationsproblem, till dig som arbetar med människor, till dig som jobbar med barn eller är förälder. Inga förkunskaper krävs, detta är en kurs för alla som är intresserade.

Dag 1: Hur barndomens upplevelser formar dig som person.
Dag 2: Hur du som vuxen har olika reaktions och relationsmönster, hur du skapar ditt liv och dina relationer. Vad gör jag för att få till en förändring?

Vi utgår från Anknytningsteori, psykodynamisk psykologi och Iscensättningsperspektivet. Ni får förståelse i att hur vi blir bemötta som barn skapar olika anknytningsmönster och psykologiska strategier som vi har med oss upp i vuxen ålder. Tid för inre upplevelse och diskussion.

Röster ur anknytningskursen
"Anki är så proffsig och duktig på det hon gör."

"En guldgruva för alla som vill gräva i sitt inre. Föreläsningarna var intressanta och givande men bäst av allt var tiden vi fick att gå in i och analysera och prata om våra egna anknytningsmönster och livsresa. Jag lämnar kursen med nya insikter och bättre verktyg för att ta mig an livet."

Om man vill: Intyg att man gått kursen fås mot att man även läser två böcker som man redovisar i efterhand.

Kursledare: SER-terapeut Anki Persson, utbildare och grundare av SER-utbildningen
Begränsat antal platser, gruppen fylls upp efterhand.

torsdag och fredag 2-3 mars 2023 Kl 9.00 – 16.00.

Anmälan görs per mail eller 042-213600, meddela namn, adress, tel, mail och skriv "anknytnings kurs" och vilket datum du vill gå.

Pris: 2500 kr inkl moms för privat personer(kan delas upp på 2 ggr) , exl moms för företag
Anmälningsavgift 500 kr betalas vid anmälan, resten vid kurstillfället. Faktura måste betalas innan.