serterapi.se

Terapi
Utbildningar
Föreläsningar
Kurser

Kurser

Kurser för dig som vill utvecklas som terapeut eller personligen. Nu även på distans.

Tystnadsplikt finns i alla grupper, kurser, terapi och utbildningar vi bedriver. Vi skapar en trygg och tillåtande miljö där varje person ska få finnas och utrycka sina innersta känslor och tankar. Vi har olika kurser i personlig utveckling, och psykologiska teorier. Vi lägger ut nya kursstarter i kalendern.

Intresserad att pröva på vår terapi?

Nu kan du prova[ EFB - Energi Flödes Andning och Regressionsterapi i grupp.

Bli din egen drömtolkare!

Endags kurs för alla som vill förstå sina drömmar. Inga förkunskaper krävs!
Våra drömmar, vad är det de vill säga oss? För visst har vi väl alla känt att de drömmar vi drömmer har någon mening, något de vill säga? Ibland är drömmarna konstiga och ologiska och vi får inte ihop dem, men ändå blir vi berörda av dem och har svårt att släppa taget om dem.
kursstart distans eller på plats Läs mer..

Tarotkurs utifrån ett psykologiskt perspektiv (även på distans.)

Du lär dig förstå tarotkort utifrån ett psykologiskt, transpersonellt och självutvecklande perspektiv,
Den grekiska mytologins gestalter symboliserar olika skeenden i livet. Berättelser gör att du lättare minns vad de olika korten står för.
Du lär dig stora, lilla Arkanan och olika läggningar, dvs hur du kan använda dem. kursstart distans eller på plats Läs mer...

Kurs i Anknytningsteori och Iscensättningsperspektivet

Två dagars kurs med föreläsning, diskussion och egen upplevelse.
För dig som vill förstå dig själv, din egen bakgrund, förstå relationer och relationsproblem, dig som jobbar med barn eller är förälder. Ni får förståelse i att hur vi blir bemötta som barn skapar olika anknytningsmönster och psykologiska strategier som vi har med oss upp i vuxen ålder. Inga förkunskaper krävs.
Läs mer...

Kurs i Existentiell psykologi (även på distans.)

Två dagar med föreläsning, diskussion och egen upplevelse.
Vi utgår från Existensens psykologi och berör ämnen som livsmod/livskraft, döden, livets mening, livskriser, meningsfullhet, meningslöshet, ensamhet, gemenskap mm. Vad är meningsfullt för mig? Hur ser jag på döden? Att ha en livskris – vad innebär det? Lever jag det liv jag vill?
kursstart distans eller på plats Läs mer...

Läs vidare om kurserna i länkarna till höger.