serterapi.se

Terapi
Utbildningar
Föreläsningar
Kurser

Lär dig Tarotkortens betydelse

Kursen finns både som distanskurs och på plats

Två dagars kurs. Tarotkurs utifrån ett psykologiskt perspektiv.
Kursen finns både som distanskurs och på plats.

Du lär dig förstå tarotkort utifrån ett psykologiskt, transpersonellt och självutvecklande perspektiv, Den grekiska mytologins gestalter symboliserar olika skeenden i livet. Berättelser gör att du lättare minns vad de olika korten står för.
Du lär dig stora, lilla Arkanan och olika läggningar, dvs hur du kan använda dem.

Röster från kursdeltagarna:
"Tack för två givande dagar! Anki lär ut på ett sätt som blir lättförståeligt utan massa krångel. Jag gillar att vi gick igenom alla kortens betydelse, men inte på ett utdraget sätt , utan det viktiga som man behöver veta. Jag gillar dessutom att Anki delar med sig av historier och situationer hon varit med om, det gör det mer levande och humoristiskt och inte så tungt. Rekommenderar alla som är intresserade av att lära sig det konkreta med Tarot." Nina 2020

"Jag in i gick denna kurs med en minimal förkunskap. Har lyssnat på olika tarotläggningar på Youtube men inte lagt någon vikt på korten i sig. I denna kurs fick vi en mycket pedagogisk genomgång över två dagar. Vi gick igenom korten var för sig, det hjälpte med de intressanta historierna som förenklade förståelsen för korten och dess sammanhang. Kunskapen vi erhållit under dag 1 fick vi sedan använda dag 2. Jag blev mycket positivt överraskad av hyr mycket som fastnat från dag 1 och med vilken (relativ) lätthet jag kunde använda dessa kunskaper. Jag är mycket nöjd med det pedagogiska upplägget på kursen och de kunskaper jag jag inhämtat från dessa dagar." Louise 2020

"Berättelserna från den grekiska mytologin binds samman med korten, det gör att allt sätts i ett sammanhang och man kommer lättare ihåg dem."

"Jag har gått andra tarotkurser, men efter denna var det som de sista pusselbitarna föll på plats, eftersom korten lärdes ut på ett så konkret sätt med massa bra verklighetsbaserade exempel."

Två olika datum välja på antingen att komma till oss i Ramlösa och gå kursen eller välja den vi har på distans (Vi träffas på zoom , instruktioner kommer innan kursen gällande Zoom.)

Kurs på plats i Ramlösa:
27 - 28 februari 2021 Kl. 9.00 – 15.00.
eller
1-2 maj 2021 Kl. 9.00-15.00

Kurs på distans Zoom
17-18 april 2021 Kl 9.00 – 15.00.

Har du redan en tarotlek så ta med den, köp annars ingen ny innan kursen. Vi har många olika lekar ni kommer kunna låna här. (I kursen på distans så hörs vi innan per telefon gällande tarotlek)

Diplom för genomförd kurs och kurskompendium ingår.
Pris: 1 700 kr (inkl moms)
Kursledare: SER terapeut Anki Persson

Inga grundkunskaper krävs.
Vi bjuder på fika och en smörgås. Lunch finns att köpa i närheten om man har bil, vi har även micro, kyl och frys om man vill ta med sig mat.
Anmälan görs per mail eller 042-213600, meddela namn, adress, tel, mail och skriv "tarot kurs" och vilket datum du vill gå.

Vi har tips på boende i Ramlösa med omnejd.