serterapi.se

Terapi
Utbildningar
Föreläsningar
Kurser

Lär dig Tarotkortens betydelse

Kursen finns både som distanskurs och på plats

Två dagars kurs. Tarotkurs utifrån ett psykologiskt perspektiv.
Kursen finns både som distanskurs och på plats.

Du lär dig förstå tarotkort utifrån ett psykologiskt, transpersonellt och självutvecklande perspektiv, Den grekiska mytologins gestalter symboliserar olika skeenden i livet. Berättelser gör att du lättare minns vad de olika korten står för.
Du lär dig stora, lilla Arkanan och olika läggningar, dvs hur du kan använda dem. (kortet ovan betyder att kämpa för det som är sant och det man vill ha)

Röster från kursdeltagarna:
"Anki lär ut på ett enkelt, strukturerat och pedagogiskt sätt."
"Berättelserna från den grekiska mytologin binds samman med korten, det gör att allt sätts i ett sammanhang och man kommer lättare ihåg dem."
"Jag har gått andra tarotkurser, men efter denna var det som de sista pusselbitarna föll på plats, eftersom korten lärdes ut på ett så konkret sätt med massa bra verklighetsbaserade exempel."

Två olika datum välja på antingen att komma till oss i Ramlösa och gå kursen eller välja den vi har på distans (Vi träffas på zoom , instruktioner kommer innan kursen gällande Zoom.)

Kurs på plats i Ramlösa:
24 - 25 oktober 2020 Kl 9.00 – 15.00.

Kurs på distans Zoom
14-15 november 2020 Kl 9.00 – 15.00.

Har du redan en tarotlek så ta med den, köp annars ingen ny innan kursen. Vi har många olika lekar ni kommer kunna låna här. (I kursen på distans så hörs vi innan per telefon gällande tarotlek)

Diplom för genomförd kurs och kurskompendium ingår.
Pris: 1 700 kr (inkl moms)
Kursledare: SER terapeut Anki Persson

Inga grundkunskaper krävs.
Vi bjuder på fika och en smörgås. Lunch finns att köpa i närheten om man har bil, vi har även micro, kyl och frys om man vill ta med sig mat.
Anmälan görs per mail eller 042-213600, meddela namn, adress, tel, mail och skriv "tarot kurs" och vilket datum du vill gå.