serterapi.se

Terapi
Utbildningar
Föreläsningar
Kurser

Prova EFB – Energy flow breathing i grupp

Andningens helande kraft

Prova EFB – Energy flow breathing i grupp.
Två datum att välja mellan eller boka båda.
Måndagen den 29 augusti kl 17.30
Måndagen den 28 november kl 17.30

Varje dag utsätts vi för intryck och händelser som skapar spänningar i vår kropp. Detta är vi oftast inte medvetna om för det sker på det omedvetna planet. Men spänningarna skapar blockeringar som stänger ner vårt flöde i kroppen och ett stängt flöde kan till slut leda till sjukdom och ohälsa.

EFB är en andningsmetod som hjälper till att släppa på spänningar och blockeringar och skapar ett fritt flöde i kroppen. Fritt flöde leder till välmående och hälsa och vi vill nu ge dig chansen att testa på denna metod som vi SER-terapeuter använder oss av i terapin för att våra klienter ska nå välmående på djupet.
Denna kväll gör vi först en liten kort presentation av EFB. Upplevelsen börjar med en kroppsavspänning, därefter görs efbn och sedan får du som deltagare om du vill landa och summera upplevelsen i dig själv. Det finns även chans att ställa frågor efteråt.
Varmt välkommen att anmäla dig till detta event, föranmälan krävs och det är begränsat antal platser. Först till kvarn gäller.

Datum: Måndagen den 29 augusti eller Måndagen den 28 november.
Tid: 17,30-19,00
Kostnad: 300 kr
Gruppledare: Annelie Thelin
Övrigt: Mjuka byxor och medtag gärna en vattenflaska. Ej att rekommendera om du är förkyld så vid sjukdom stannar man hemma.
Anmälan: Anmälan görs på mailen eller ring 042-213600, märk mailet anmälan grupp efb, uppge namn, adressuppgifter samt telefonnummer och invänta svar om du fått en plats. Anmälan är bindande.