serterapi.se

Terapi
Utbildningar
Föreläsningar
Kurser

Terapeuter

Terapeuter utbildade på Akademin för SER terapi

Varje terapeut ansvarar självständigt för sin verksamhet samt för sina tjänster. Priserna för terapin kan variera eftersom varje terapeut själv har sin prissättning. Akademin för SER terapi har ingen del i eller kontroll över deras sätt att bedriva sin verksamhet eller terapi. Terapeuterna kan även ha andra utbildningar och terapiformer.

Vi har behandlingsansvars försäkring (behandlings skadeförsäkring) och följer sekretesslagen.
(S) (E) = går just nu den utbildningsnivån
ser-19cm_300.png
SER = Diplomerad SER terapeut = Diplomerad samtals - EFB och regressionsterapeut (gått steg 1, 2 och 3)

SR= Samtal och regressionsterapeut (gått Steg 1 och 2)
R= Diplomerad regressionsterapeut (gått Steg 1)

Anki Persson SER
Terapeut

Att möta det som ÄR i nuet genom att se sina iscensättningar, tillåta sig att finnas med sina känslor gör en fri från mönster och beteenden som begränsar och skadar en själv men också andra ibland. Det krävs mod att möta och se sig själv...jag kan hjälpa dig att finna modet i en trygg miljö. Välkommen till en terapi med själ och hjärta. Jag handleder även SER terapeuter och tar gärna emot andra utbildade terapeuter i handledning.

Dunkärrsgatan 2
Ramlösa
Helsingborg
Skåne län
042-213600
Anna Eriksson SER
Terapeut

Att lyssna till dina egna behov, vad vill och behöver JAG? Att ta sina behov, tankar och känslor på allvar ger sann kraft till en själv. Vem kan jag då hjälpa? Alla skulle jag vilja svara i och med att SER terapin har så många olika verktyg. Om du t.e.x behöver hjälp i dina relationer, om du lider av ångest, oro, utbrändhet, fobier mm. Du har alla svar på dina frågor inom dig, jag är ditt verktyg för att hjälpa dig vidare på just DIN livsväg. Livet pågår nu och du är värd att må bra som en helhet dvs. i huvudet, kroppen & själen. Varmt välkommen att höra av dig

Västerhaninge
Stockholms län
0736-832855
Anna Sjöqvist SER
Terapeut

Att kunna bryta negativa mönster som sitter djupt rotade är inte lätt. Man behöver se helheten i den person vi är. Vi påverkas av vår barndom och de händelser som utspelade sig där. Ett barn lär sig tidigt att se på sina föräldrar vad som är ok att känna och ger till slut upp om de inte blir sedda i sina känslor. Vi frågar oss ofta varför vi står och stampar och inte kommer vidare. Men jag är övertygad om att det går. Svaren finns inom oss och tillsammans hjälps vi åt att hitta dem. Att bli hel som människa är en fantastisk resa genom livet som vi kan göra tillsammans.

Västerhaninge
Stockholms län
0736-234271
Anna Sundkvist Kräutner SER
Terapeut

Av olika anledningar och vid olika tillfällen upplever vi alla då och då någon form av obalans i våra liv. Obalansen kan yttra sig både psykiskt och fysiskt. För att återta balansen behöver man undersöka orsaken och bearbeta det som är smärtsamt. För att lättare förstå och förändra Ditt liv är du varmt välkommen att kontakta mig

ask4life, Pilgården 1
652 28
Karlstad
Värmlands län
070-30 80 602
Anna Ödegaard SER
Terapeut

Behöver du någon som lyssnar och hjälper dig att förstå det du upplever? Vill du förändra din självbild och bli den du är ämnad att vara - dig själv! Händelser som inträffade för länge sedan kan fortfarande ha stor påverkan på ditt liv idag. Terapin hjälper dig att möta upp en känsla istället för att undvika den. Du lär dig att sätta kärleksfulla gränser för dig själv och andra. Vi träffas på plats eller på Skype. Varmt välkommen !

Kortedala torg
Göteborg
Västra Götalands län
0708-405985
Annecharlotte Sandin SER
Terapeut

Hälsa är för mig ett stort spektrum, som innefattar människans fysiska, psykiska och andliga sidor. Kropp och själ hör ju samman, mår inte kroppen bra så mår inte själen bra och tvärtom. Jag lyssnar till Dig, där Du befinner Dig just nu, utan några värderingar. Jag hjälper Dig att förstå och nysta ut Dina tankar och känslor så att du får nya insikter och kan gå vidare. Hos mig kan du känna dig trygg och avslappnad i en skön miljö. Varmt välkommen att kontakta mig!

HälsoBalans, Lundagatan 11
252 50 Helsingborg
Helsingborg
Skåne län
0733-49 95 10
Anneli Blanckenfjell SER
Terapeut

Behöver du någon som lyssnar med närvaro och förståelse och som speglar dina känslor och tankar? Känner du att du har fastnat med dig själv eller dina relationer och inte kommer vidare? Jag, som SER-terapeut har verktygen som kan vara till din hjälp för att hitta svaren inom dej. Tillsammans kan vi hitta det som du behöver ta hand om för att finna harmoni och gå framåt I livet.

Karl Gustavsgatan 22 (Vasastan)
Göteborg
Västra Götalands län
070-2498499
Annelie Thelin SER
Terapeut

Ibland så känns livet övermäktigt. Man har så många frågor och så lite svar. Varför blev det så här? Varför händer detta mig om och om igen? Vad är meningen med allt som händer mig? Hur går jag vidare? Hur ska jag hantera denna situationen? Gör jag rätt val? Och om jag påstår att du har dessa svar inom dig, vad tänker du då? Jag hjälper dig att hitta dina svar. För det är verkligen så att de finns där, inom dig. Men när livet pågår för fullt så är det inte lätt att ensam hitta svaren. Men tillsammans hittar vi dem.

Dunkärrsgatan 2
Ramlösa
Helsingborg
Skåne län
042-213600
Carina Johansson SER
Terapeut

I min egen livsresa har jag fått uppleva hur utvecklande det är att möta sitt inre i terapi. Jag har alltid haft ett brinnande intresse av att få veta mer om vad det är som påverkar oss människor och vad man kan göra för att utvecklas och har därför gått olika utbildningar under åren 1989 – 2009 inom psykologi och samtalsterapi. Sen 2009 har jag arbetat med klienter i terapi och får vara med att dela livsresor och utveckling.

Videdalsvägen 65B
Malmö
Skåne län
0703-518551
Catharina Eriksdotter SR (E)
Terapeut

Känner Du att Ditt liv eventuellt går i svartvitt, tyngt av oro, ångest och prestationskrav? Vill Du istället leva Ditt liv i färg, i balans och fyllt av kreativitet? Med hjälp av regression, visualisering, kan Du genomleva gamla minnen från bl a barndomen som hindrar Dig från att komma i kontakt med Ditt eget ”Sanna Jag”. Symbol- och bildterapi är ytterligare hjälpmedel. Jag studerar nu till samtalsterapeut och tar emot övningsklienter. En lisa för Själen

Torngatan 4
252 34
Helsingborg
Skåne län
0723 – 705 006
Gabriella Olofsson SER
Terapeut

Min vision och uppgift är att hjälpa dig få balans i livet, att finna din inre harmoni, att hitta och förstå dig själv samt uppnå god hälsa både kroppsligt och mentalt. Genom terapin och samtalen förmedlar jag redskapen för att du ska kunna hitta kärnan och din egen helhet, detta för att du ska kunna hantera och släppa dina begränsningar. Du ska uppnå bättre livskvalitet och mindre stress. Varmt välkommen till samtal hos mig, enskilt eller i par, i en lugn och avslappnad miljö.

Kungsvägen 78
Skånes Fagerhult
Skåne län
0738-38 90 71
Jessica Lantz SER
Terapeut

Vill du bryta negativa mönster och utvecklas som människa? Du kan skapa ditt liv så som du önskar leva det. I terapin får du bearbeta och genomleva den känslomässiga smärtan så att du kan se, samt förstå hur du kan skapa ditt liv så som du önskar. Samtalet är stommen i terapin men tankar, känslor, behov, kropp och själ hänger samman. I samråd med dig erbjuder jag olika verktyg att arbeta med utöver samtalet. Det kan vara bland annat meditation och regressionsterapi. I terapin kan hända att du även ritar, målar, skriver. Du väljer själv. Jag lyssnar och vägleder dig. Tillsammans hjälps vi åt.

Ängelholm
Skåne län
0708-192875
Lena Isberg SER
Terapeut

Välkommen till ett samtal som kan förändra din situation!
Hos mig får du hjälp med att möta och hantera dina känslor genom en integrativ psykologi och terapi. Genom att gå ner i känslan och hitta orsaken till varför man mår dåligt så startas en viktig process, som måste till för att bli en hel människa igen. Jag har som utgångspunkt att man måste ha en helhetstänkande som innefattar kropp, själ, tankar och känslor. För att lösa de problem som kan vara svåra att komma till rätta med på egen hand finns min erfarenhet och min vägledning till ditt förfogande.

Malmö
Skåne län
0760-100 306
Marianne Brorson SER
Terapeut

Stora delar av mitt yrkesverksamma liv har kretsat kring människor och mina arbeten som pedagog, behandlingsassistent och coach har gett mig många insikter. Men det är min egen inre resa som utmanat och utvecklat mig mest. Närvaron i nuet och insikten att det är jag själv som skapar mitt liv tillsammansmed de verktyg jag fått mig till del, ger mig styrkan och glädjen att hjälpa andra till liknande insikter. Att lära känna sig själv, är en livslång resa.

Höganäs
Skåne län
070-7203597
Mia Arndt SER
Terapeut

Sen 10 år har min och andras inre resa varit i fokus. Att förstå mina handlingar, mina val och ta ansvar för dem har varit grunden till min inre utveckling. Som SER-terapeut och utbildare på Akademin för SER-terapi hjälper jag andra att förstå sina iscensättningar och få kontakt och våga möta de känslor som finns på djupet. Välkomna till mig på en terapi som ger dig möjlighet till förändring .

Dunkärrsgatan 2
254 54 Helsingborg
Helsingborg
Skåne län
042-21 36 00
Monica Gullberg Wiklund SER
Terapeut

Min vision, tro och övertygelse är att du har nyckeln till ditt inre. Jag hjälper dig att glänta in genom din egen livsdörr så du hittar svaren inom dig. Ta ditt första steg och investera i dig själv. Vi möts först förutsättningslöst genom en kortare träff och där vi för det goda samtalet. Min erfarenhet förutom min egen livsresa är arbete inom barnomsorg och nu inom arbetsmiljö. Detta har gjort att jag har en blandad erfarenhet inom flera olika yrkesgrupper som jag har god användning av. Min roll som terapeut är att vara med dig på resan som stöd och god lyssnare. . Samtalet blir unikt och formas utefter dina behov …… tillSAMmans gör vi jobbet!

Kalmar
Kalmars län
0761-070049
Niklas Vestling SER
Terapeut

Som SER-terapeut ser jag relationer som något mycket centralt – relationen till oss själva och till varandra. Hur möter och bemöter vi oss själva och andra (partner, kollegor, barn och föräldrar). Varför bemöter jag mig själv och andra på det sätt jag gör? I många fall har vi viljan att utvecklas, bryta mönster och förändra men hittar inte de rätta verktygen. Detta kan gälla oss själva eller en relation vi lever i. I nästan samtliga fall hittar vi svaren i oss själva genom att titta djupare in i vem vi egentligen är och vad vi vill. Att lyssna inåt i oss själva och att kommunicera med andra kan vi nå fram till utveckling och förändring. Jag arbetar både med par- och individualterapi.

Kneippgatan 4
Norrköping
Östergötland
011-188834
Paula Fors Vilminko SER
Terapeut

Har du önskan att bli hel, förstådd, sedd och hitta hem i dig själv. Varmt välkommen till integrerad terapi som hjälper dig att se ditt liv i sammanhang där dina livshändelser blir en del av ditt växande. Som din terapeut hjälper jag dig att förstå dina iscensättningar och få kontakt, möta och göra upp med de känslor du en gång inte kunde bearbeta och genomleva. Du kommer att hitta nya sätt att hantera ditt liv på och du kan börja leva mer i ditt sanna, ärliga och äkta dig.

Sundsvall
Västernorrlands län
072-240 62 43
Soha Afskar SR (E)
Terapeut

Vill du bli av med blockeringar, skapa energiflöde, minska stressen, öka självkännedomen, bearbeta fobi, skuldkänsla och ångest, Bryta mönstret och inte trassla in sig i samma konflikt om och om igen, Bli medveten om dina inre resurser och öka vitaliteten? Svaret finns inom dig, vi kan hitta det tillsammans. Att vara respektfull, närvarande och fördomsfri som terapeut är det viktigare för mig än alla kompetenser och färdigheter som jag har.

Hälsans Hus
Mårtenstorget 6
Lund
Skåne län
072-3155508
Solveig Pihl SER
Terapeut

Att gå i terapi är en del av att läka sig själv. Vi börjar alltid med samtal för att du ska känna dig trygg med mig som terapeut. I samtalen kan vi använda olika verktyg, för att komma åt känslan bakom olika reaktioner. Vi kan meditera, rita, titta på drömmar eller visualisera. Det är viktigt att hitta ett sätt att arbeta på som fungerar för dig! Jag hjälper Dig inte genom att ge svaren, jag hjälper Dig med att finna svaren.

Ågatan 15 B
Enköping
Uppsala län
0729-341890
Tina Bjerkås SER
Terapeut

Vem är du egentligen? Innerst inne. Under alla lager som du fått genom livet. Vill du hitta tillbaka till din kraft och energi, ditt kärleksfulla hjärta, din livsglädje och inspiration? Genom samtal, EFB-andning och regressioner i tid och rum, går vi tillsammans på upptäcktsfärd, för att återevövra ditt sanna jag.

Stenungsund
Västra Götalands län
0739-499 455
Ulla-Britt Karlsson SER
Terapeut

Varje människa har sin livsväg och rätt att se sitt liv i ett sammanhang. Jag tror på människans inneboende styrkor att skapa det liv hon vill ha. Ibland kan man behöva stöd i att finna vägen och då kan jag hjälpa till. I terapin bearbetar vi tankar och känslor och kan på så sätt hitta tillbaka till den egna inneboende kraften. Med en kombination av traditionell samtals-terapi, bild-symbolterapi-drömmar.guidade meditationer-kroppssandning och avslappningsövningar utformas sessionen individuellt beroende på vad du behöver just nu.

Mira SER-terapi
Kuggebodavägen 70
Listerby
Blekingelän
0706-970571
Veronica Sandh SER
Terapeut

Alla bär vi med oss situationer och händelser som påverkat oss på olika sätt genom livet. De här händelserna fortsätter ibland att påverka oss negativt och vi fastnar i mönster som tycks vara omöjliga att ta sig ur. Som Ser terapeut har jag verktyg för att hjälpa dig igenom känslor och smärta som skapar blockeringar för att komma vidare här och nu. Genom att tänka att terapi är friskvård för hälsa, psyke och kropp är det lättare att förstå att alla någon gång i sitt liv kan behöva prata med någon som genuint lyssnar. Att gå i terapi är att investera i sig själv. Välkommen att höra av dig till mig.

Smygehamn, Trelleborg
Trelleborg
Skåne län
0733-14 32 00
Yvonne Söderlöf SER
Terapeut

Som samtalsterapeut finns jag för dig i stödjande samtal där du får hjälp att förstå var dina känslor och tankar kommer ifrån. Du får sätta ord på vad dom har att säga dig . Vi möts där du befinner dig i stunden och med olika verktyg som passar dig där du är som samtal, symboler, visualisering, regression och andning mm och öppna upp en väg till självkännedom. Varmt välkommen att höra av dig.

Dirigentvägen 2
24335 Höör
Höör
Skåne län
0768-461980
Åsa Jönsson Tysén SER
Terapeut

När man har bestämt sig för att man inte vill vara kvar på den plats som man befinner sig på, i den situation som råder, eller må så som man gör, har man faktiskt just där och då, tagit det första steget i rätt riktning. Man har tagit ett viktigt beslut om att en förändring måste ske. Hur den förändringen ska se ut och vilken väg man ska gå för att få det att hända, ja det kan vara svårare att lista ut och något som man kanske behöver få lite vägledning i. Det skulle vi, du och jag tillsammans, kunna hjälpas åt med. Välkommen att höra av dig...

Åkersberga
Stockholms län
070-4388202
Åsa Nyvell SER
Terapeut

Min bearbetade barndomssmärta och inkännande är till stor nytta när du kommer till mig. Jag har också utbildat mig till Socialpedagog och Taktilterapeut, med fortbildningar och erfarenhet av terapeutiska samtal med individer, familjer och hela nätverk. De senaste åren har SERterapin med sina tillåtande och djupgående metoder fört både mig och mina klienter till större klarhet, frid och förändring. Jag kombinerar gärna kroppsterapi med Samtalsterapin för djupgående läkning. Jag finns i Kalmar (Klostret), Borgholm men också på min gård på Öland (finns övernattning) Varmt välkommen!

Djurstad Bygata 23
Öland
Borgholm
Kalmars län
0736-85 19 02
Åsa Persson SER
Terapeut

Befinner du dig i en livssituation som är svår att acceptera och tycka om…känns livet allt för komplicerat för dig, såsom förvirring ,kaos ,rädsla, lidande ,ångest ,sorg osv…I SER-terapin ges du möjligheter att växa som människa ,att börja SE och finna…den DU är ämnad att vara. Som SER-terapeut lyssnar och guidar jag dig att SE och förstå ,varför vissa situationer inträffar iditt liv, samt hur du kan bemöta det . Allt DU behöver finns inom dig …i väntan på att bli upptäckt, utvecklat och praktiserat…Välkommen

Tydingevägen 1277
Broby
Skåne län
0768-568966