serterapi.se

Terapi
Utbildningar
Föreläsningar
Kurser

Terapeuter

Terapeuter utbildade på Akademin för SER terapi

Varje terapeut ansvarar självständigt för sin verksamhet samt för sina tjänster. Priserna för terapin kan variera eftersom varje terapeut själv har sin prissättning. Akademin för SER terapi har ingen del i eller kontroll över deras sätt att bedriva sin verksamhet eller terapi. Terapeuterna kan även ha andra utbildningar och terapiformer.

Vi har behandlingsansvars försäkring (behandlings skadeförsäkring) och följer sekretesslagen.
(S) (E) = går just nu den utbildningsnivån
ser-19cm_300.png
SER = Diplomerad SER terapeut = Diplomerad samtals - EFB och regressionsterapeut (gått steg 1, 2 och 3)

SR= Samtal och regressionsterapeut (gått Steg 1 och 2)
R= Diplomerad regressionsterapeut (gått Steg 1)

Anki Persson SER
Terapeut

Att möta det som ÄR i nuet genom att se sina iscensättningar, tillåta sig att finnas med sina känslor gör en fri från mönster och beteenden som begränsar och skadar en själv men också andra ibland. Det krävs mod att möta och se sig själv...jag kan hjälpa dig att finna modet i en trygg miljö. Välkommen till en terapi med själ och hjärta. Jag handleder även SER terapeuter och tar gärna emot andra utbildade terapeuter i handledning.

Dunkärrsgatan 2
Ramlösa
Helsingborg
Skåne län
042-213600
Anna Eriksson SER
Terapeut

Att lyssna till dina egna behov, vad vill och behöver JAG? Att ta sina behov, tankar och känslor på allvar ger sann kraft till en själv. Vem kan jag då hjälpa? Alla skulle jag vilja svara i och med att SER terapin har så många olika verktyg. Om du t.e.x behöver hjälp i dina relationer, om du lider av ångest, oro, utbrändhet, fobier mm. Du har alla svar på dina frågor inom dig, jag är ditt verktyg för att hjälpa dig vidare på just DIN livsväg. Livet pågår nu och du är värd att må bra som en helhet dvs. i huvudet, kroppen & själen. Varmt välkommen att höra av dig

Västerhaninge
Stockholms län
0736-832855
Anna Sjöqvist SER
Terapeut

Att kunna bryta negativa mönster som sitter djupt rotade är inte lätt. Man behöver se helheten i den person vi är. Vi påverkas av vår barndom och de händelser som utspelade sig där. Ett barn lär sig tidigt att se på sina föräldrar vad som är ok att känna och ger till slut upp om de inte blir sedda i sina känslor. Vi frågar oss ofta varför vi står och stampar och inte kommer vidare. Men jag är övertygad om att det går. Svaren finns inom oss och tillsammans hjälps vi åt att hitta dem. Att bli hel som människa är en fantastisk resa genom livet som vi kan göra tillsammans.

Västerhaninge
Stockholms län
0736-234271
Anna Sundkvist Kräutner SER
Terapeut

Av olika anledningar och vid olika tillfällen upplever vi alla då och då någon form av obalans i våra liv. Obalansen kan yttra sig både psykiskt och fysiskt. För att återta balansen behöver man undersöka orsaken och bearbeta det som är smärtsamt. För att lättare förstå och förändra Ditt liv är du varmt välkommen att kontakta mig

ask4life, Pilgården 1
652 28
Karlstad
Värmlands län
070-30 80 602
Anna Ödegaard SR (E)
Terapeut

Behöver du någon som lyssnar och hjälper dig att förstå det du upplever? Vill du förändra din självbild och bli den du är ämnad att vara - dig själv! Händelser som inträffade för länge sedan kan fortfarande ha stor påverkan på ditt liv idag. Terapin hjälper dig att möta upp en känsla istället för att undvika den. Du lär dig att sätta kärleksfulla gränser för dig själv och andra. Vi träffas på plats eller på Skype. Varmt välkommen !

Stationsvägen 14
Hindås
Västra Götalands län
0708-405985
Annecharlotte Sandin SER
Terapeut

Hälsa är för mig ett stort spektrum, som innefattar människans fysiska, psykiska och andliga sidor. Kropp och själ hör ju samman, mår inte kroppen bra så mår inte själen bra och tvärtom. Jag lyssnar till Dig, där Du befinner Dig just nu, utan några värderingar. Jag hjälper Dig att förstå och nysta ut Dina tankar och känslor så att du får nya insikter och kan gå vidare. Hos mig kan du känna dig trygg och avslappnad i en skön miljö. Varmt välkommen att kontakta mig!

HälsoBalans, Lundagatan 11
252 50 Helsingborg
Helsingborg
Skåne län
0733-49 95 10
Anneli Blanckenfjell SER
Terapeut

Behöver du någon som lyssnar med närvaro och förståelse och som speglar dina känslor och tankar? Känner du att du har fastnat med dig själv eller dina relationer och inte kommer vidare? Jag, som SER-terapeut har verktygen som kan vara till din hjälp för att hitta svaren inom dej. Tillsammans kan vi hitta det som du behöver ta hand om för att finna harmoni och gå framåt I livet.

Karl Gustavsgatan 22 (Vasastan)
Göteborg
Västra Götalands län
070-2498499
Annelie Thelin SER
Terapeut

Ibland så känns livet övermäktigt. Man har så många frågor och så lite svar. Varför blev det så här? Varför händer detta mig om och om igen? Vad är meningen med allt som händer mig? Hur går jag vidare? Hur ska jag hantera denna situationen? Gör jag rätt val? Och om jag påstår att du har dessa svar inom dig, vad tänker du då? Jag hjälper dig att hitta dina svar. För det är verkligen så att de finns där, inom dig. Men när livet pågår för fullt så är det inte lätt att ensam hitta svaren. Men tillsammans hittar vi dem.

Dunkärrsgatan 2
Ramlösa
Helsingborg
Skåne län
042-213600
Carina Johansson SER
Terapeut

I min egen livsresa har jag fått uppleva hur utvecklande det är att möta sitt inre i terapi. Jag har alltid haft ett brinnande intresse av att få veta mer om vad det är som påverkar oss människor och vad man kan göra för att utvecklas och har därför gått olika utbildningar under åren 1989 – 2009 inom psykologi och samtalsterapi. Sen 2009 har jag arbetat med klienter i terapi och får vara med att dela livsresor och utveckling.

Videdalsvägen 65B
Malmö
Skåne län
0703-518551
Cecilia Nilsson SER
Terapeut

Jag erbjuder samtalsterapi, regressionsterapi, EFB-terapi samt avslappning med vägledd meditation. Har erfarenhet med att arbeta med människor i kris och är även utbildad för att arbeta med barn och ungdomar i kris. Varje människa bär på en otrolig styrka och i mitt arbete önskar jag att du ska upptäcka den otroliga styrkan du bär med dig. Inget problem är för stort eller för litet att arbeta med. Tillsammans hjälps vi åt att arbeta bort problemet. Välkommen!

Höganäs
Skåne län
0707-33 72 36
Gabriella Olofsson SER
Terapeut

Min vision och uppgift är att hjälpa dig få balans i livet, att finna din inre harmoni, att hitta och förstå dig själv samt uppnå god hälsa både kroppsligt och mentalt. Genom terapin och samtalen förmedlar jag redskapen för att du ska kunna hitta kärnan och din egen helhet, detta för att du ska kunna hantera och släppa dina begränsningar. Du ska uppnå bättre livskvalitet och mindre stress. Varmt välkommen till samtal hos mig, enskilt eller i par, i en lugn och avslappnad miljö.

Kungsvägen 78
Skånes Fagerhult
Skåne län
0738-38 90 71
Jessica Lantz SER
Terapeut

Vill du bryta negativa mönster och utvecklas som människa? Du kan skapa ditt liv så som du önskar leva det. I terapin får du bearbeta och genomleva den känslomässiga smärtan så att du kan se, samt förstå hur du kan skapa ditt liv så som du önskar. Samtalet är stommen i terapin men tankar, känslor, behov, kropp och själ hänger samman. I samråd med dig erbjuder jag olika verktyg att arbeta med utöver samtalet. Det kan vara bland annat meditation och regressionsterapi. I terapin kan hända att du även ritar, målar, skriver. Du väljer själv. Jag lyssnar och vägleder dig. Tillsammans hjälps vi åt.

Ängelholm
Skåne län
0708-192875
Lena Isberg SER
Terapeut

Välkommen till ett samtal som kan förändra din situation!
Hos mig får du hjälp med att möta och hantera dina känslor genom en integrativ psykologi och terapi. Genom att gå ner i känslan och hitta orsaken till varför man mår dåligt så startas en viktig process, som måste till för att bli en hel människa igen. Jag har som utgångspunkt att man måste ha en helhetstänkande som innefattar kropp, själ, tankar och känslor. För att lösa de problem som kan vara svåra att komma till rätta med på egen hand finns min erfarenhet och min vägledning till ditt förfogande.

Malmö
Skåne län
0760-100 306
Marianne Brorson SER
Terapeut

Stora delar av mitt yrkesverksamma liv har kretsat kring människor och mina arbeten som pedagog, behandlingsassistent och coach har gett mig många insikter. Men det är min egen inre resa som utmanat och utvecklat mig mest. Närvaron i nuet och insikten att det är jag själv som skapar mitt liv tillsammansmed de verktyg jag fått mig till del, ger mig styrkan och glädjen att hjälpa andra till liknande insikter. Att lära känna sig själv, är en livslång resa.

Höganäs
Skåne län
070-7203597
Marie Halldén SER
Terapeut

Det är inte lätt att vara objektiv och ha distans till sig själv. De flesta människor har någon gång ett behov av att prata med en professionell terapeut, för att gå igenom varför man känner som man gör just nu, få rätsida på tankar och känslor och en förståelse för sitt eget agerande och beteende. Jag hjälper dig att frigöra dig från det som hindrar dig att leva ditt liv fullt ut. Varmt välkommen att kontakta mig

Stickgatan 2
25470
Kattarp
Skåne län
0730-440214
Mia Arndt SER
Terapeut

Sen 10 år har min och andras inre resa varit i fokus. Att förstå mina handlingar, mina val och ta ansvar för dem har varit grunden till min inre utveckling. Som SER-terapeut och utbildare på Akademin för SER-terapi hjälper jag andra att förstå sina iscensättningar och få kontakt och våga möta de känslor som finns på djupet. Välkomna till mig på en terapi som ger dig möjlighet till förändring .

Dunkärrsgatan 2
254 54 Helsingborg
Helsingborg
Skåne län
042-21 36 00
Paula Fors Vilminko SER
Terapeut

Har du önskan att bli hel, förstådd, sedd och hitta hem i dig själv. Varmt välkommen till integrerad terapi som hjälper dig att se ditt liv i sammanhang där dina livshändelser blir en del av ditt växande. Som din terapeut hjälper jag dig att förstå dina iscensättningar och få kontakt, möta och göra upp med de känslor du en gång inte kunde bearbeta och genomleva. Du kommer att hitta nya sätt att hantera ditt liv på och du kan börja leva mer i ditt sanna, ärliga och äkta dig.

Sundsvall
Västernorrlands län
072-240 62 43
Soha Afskar SR (E)
Terapeut

Vill du bli av med blockeringar, skapa energiflöde, minska stressen, öka självkännedomen, bearbeta fobi, skuldkänsla och ångest, Bryta mönstret och inte trassla in sig i samma konflikt om och om igen, Bli medveten om dina inre resurser och öka vitaliteten? Svaret finns inom dig, vi kan hitta det tillsammans. Att vara respektfull, närvarande och fördomsfri som terapeut är det viktigare för mig än alla kompetenser och färdigheter som jag har.

Hälsans Hus
Mårtenstorget 6
Lund
Skåne län
072-3155508
Solveig Pihl SER
Terapeut

Att gå i terapi är en del av att läka sig själv. Vi börjar alltid med samtal för att du ska känna dig trygg med mig som terapeut. I samtalen kan vi använda olika verktyg, för att komma åt känslan bakom olika reaktioner. Vi kan meditera, rita, titta på drömmar eller visualisera. Det är viktigt att hitta ett sätt att arbeta på som fungerar för dig! Jag hjälper Dig inte genom att ge svaren, jag hjälper Dig med att finna svaren.

Ågatan 15 B
Enköping
Uppsala län
0729-341890
Tina Bjerkås SER
Terapeut

Vem är du egentligen? Innerst inne. Under alla lager som du fått genom livet. Vill du hitta tillbaka till din kraft och energi, ditt kärleksfulla hjärta, din livsglädje och inspiration? Genom samtal, EFB-andning och regressioner i tid och rum, går vi tillsammans på upptäcktsfärd, för att återevövra ditt sanna jag.

Stenungsund
Västra Götalands län
0739-499 455
Ulla-Britt Karlsson SER
Terapeut

Varje människa har sin livsväg och rätt att se sitt liv i ett sammanhang. Jag tror på människans inneboende styrkor att skapa det liv hon vill ha. Ibland kan man behöva stöd i att finna vägen och då kan jag hjälpa till. I terapin bearbetar vi tankar och känslor och kan på så sätt hitta tillbaka till den egna inneboende kraften. Med en kombination av traditionell samtals-terapi, bild-symbolterapi-drömmar.guidade meditationer-kroppssandning och avslappningsövningar utformas sessionen individuellt beroende på vad du behöver just nu.

Mira SER-terapi
Kuggebodavägen 70
Listerby
Blekingelän
0706-970571
Veronica Sandh SER
Terapeut

Alla bär vi med oss situationer och händelser som påverkat oss på olika sätt genom livet. De här händelserna fortsätter ibland att påverka oss negativt och vi fastnar i mönster som tycks vara omöjliga att ta sig ur. Som Ser terapeut har jag verktyg för att hjälpa dig igenom känslor och smärta som skapar blockeringar för att komma vidare här och nu. Genom att tänka att terapi är friskvård för hälsa, psyke och kropp är det lättare att förstå att alla någon gång i sitt liv kan behöva prata med någon som genuint lyssnar. Att gå i terapi är att investera i sig själv. Välkommen att höra av dig till mig.

Smygehamn, Trelleborg
Trelleborg
Skåne län
0733-14 32 00
Yvonne Söderlöf SER
Terapeut

Som samtalsterapeut finns jag för dig i stödjande samtal där du får hjälp att förstå var dina känslor och tankar kommer ifrån. Du får sätta ord på vad dom har att säga dig . Vi möts där du befinner dig i stunden och med olika verktyg som passar dig där du är som samtal, symboler, visualisering, regression och andning mm och öppna upp en väg till självkännedom. Jag finns i Höör och Malmö. Varmt välkommen att höra av dig.

Dirigentvägen 2
24335 Höör
Höör
Skåne län
0768-461980
Åsa Jönsson Tysén SER
Terapeut

När man har bestämt sig för att man inte vill vara kvar på den plats som man befinner sig på, i den situation som råder, eller må så som man gör, har man faktiskt just där och då, tagit det första steget i rätt riktning. Man har tagit ett viktigt beslut om att en förändring måste ske. Hur den förändringen ska se ut och vilken väg man ska gå för att få det att hända, ja det kan vara svårare att lista ut och något som man kanske behöver få lite vägledning i. Det skulle vi, du och jag tillsammans, kunna hjälpas åt med. Välkommen att höra av dig...

Åkersberga
Stockholms län
070-4388202
Åsa Nyvell SER
Terapeut

Jag är utbildad Socialpedagog, med fortbildning och erfarenhet av terapeutiska samtal med individer, familjer och hela nätverk.De senaste åren har Regressionsterapin och annat visualiserande arbete fört både mig och mina klienter till större djup, frid och klarhet. Varmt välkommen till mig på Öland, en ö att växa och bli fri på!

Djurstad Bygata 23
Öland
Borgholm
Kalmars län
0736-85 19 02
Åsa Persson SER
Terapeut

Befinner du dig i en livssituation som är svår att acceptera och tycka om…känns livet allt för komplicerat för dig, såsom förvirring ,kaos ,rädsla, lidande ,ångest ,sorg osv…I SER-terapin ges du möjligheter att växa som människa ,att börja SE och finna…den DU är ämnad att vara. Som SER-terapeut lyssnar och guidar jag dig att SE och förstå ,varför vissa situationer inträffar iditt liv, samt hur du kan bemöta det . Allt DU behöver finns inom dig …i väntan på att bli upptäckt, utvecklat och praktiserat…Välkommen

Tydingevägen 1277
Broby
Skåne län
0768-568966